Urządzenia i Akcesoria
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Peeling
-
680 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)680 g
-
water600 g
-
oil (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
332.1 kJ /
79.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow Cooked Potatoes
45 min
Peeling Ginger
5 min
Steamed Green Beans
30 min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Cauliflower
25 min
Coarsely Ground Peppercorns
5 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Browned beef cubes (well done)
15 min
Browned onions (200 g)
20 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min