Urządzenia i Akcesoria
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Peeling
-
680 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)680 g
-
water600 g
-
oil (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
332.1 kJ /
79.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled Pasta
20 min
Grated Parmesan Cheese
5 min
Grated Cheddar Cheese
5 min
Grated Cheddar Cheese
5 min
Ground Spices
5 min
Coarsely Ground Peppercorns
5 min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5 min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26 godz. 5 min
Sautéed chicken cubes
15 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Oysters with lime granita
5 min