Urządzenia i Akcesoria
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Peeling
-
680 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)680 g
-
water600 g
-
oil (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
332.1 kJ /
79.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 godz. 45 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
45 min
Almond Milk (Metric)
1 godz. 20 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Jasmine rice
40 min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Curried pickled fish
49 godz.
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1 godz.