
Urządzenia i Akcesoria
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Peeling
-
baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)680 g
-
water600 g
-
oil (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
79.4 kcal /
332.1 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
219.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Peeled Garlic
5 min
Slow Cooked Potatoes (TM6) Metric
45 min
Sous-Vide Scrambled Eggs
40 min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 godz. 45 min
Fruit "splice" bombs
24 godz.
Cooking potatoes
45 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Barbecue sauce
1 godz. 40 min
Steamed snapper, black beans and rice
1 godz. 10 min
Poached eggs with blade cover
30 min