Indonesian Vegetable Spring Roll
TM6

Indonesian Vegetable Spring Roll

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 100 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
  • 50 g fresh flat green beans, trimmed
  • 50 g carrot, peeled
  • 100 g chicken breast, cut in pieces
  • 40 g vegetable oil, plus extra for frying
  • 2 garlic cloves
  • 50 g bean sprouts (taugeh)
  • ½ tsp sugar
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
  • ¼ tsp white pepper powder
  • 14 spring roll rice paper

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1637 kJ / 391 kcal
Białko
27 g
Węglowodany
54 g
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
10 g
Sód
626 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy