![Rebujito con hierbabuena (Andalucía) Rebujito con hierbabuena (Andalucía)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5229620A-F793-496E-9036-098C8F54748E/Derivates/E07DC41B-617E-4C4D-9D37-6BB85F110F0C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de cubitos de hielo
- 6 ramitas de hierbabuena fresca
-
250
g de vino blanco seco (manzanilla)
lub 250 g de vino de Jerez seco - 500 g de gaseosa de limón (p. ej. Sprite®)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 182 kJ / 43 kcal
- Białko
- 0.06 g
- Węglowodany
- 1.25 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g