Wersje kompatybilne
Muffins de maíz con salchichas, cheddar y salsa barbacoa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de queso cheddar
- 200 g de harina de maíz
- 60 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 200 g de azúcar
- 3 huevos
- 120 g de mantequilla fundida (y algo más para engrasar el molde)
- 320 g de leche
- 3 - 4 salchichas de Frankfurt en trozos de 2 cm
- 50 g de salsa barbacoa
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1340 kJ / 321 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 34.16 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Nuggets de pollo
20 min
Nuggets de pollo y queso emmental
30 min
Nuggets de pavo y yogur
40 min
Nuggets de coliflor
30 min
Corn dogs sin gluten
15 Min
Muffins salados
20 min
Cookie cheesecakes
1h 40min
Gofres de pizza
1h
Pasteles de brócoli y beicon
45 min
Mug cake de chocolate
5min
Caracolas de pizza con pollo a la barbacoa
1 godz. 30 min
Perrukis calientes
1h 40min