Costillas de cordero asadas con salsa de castañas y oporto

Costillas de cordero asadas con salsa de castañas y oporto

4.3 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

Adobo
  • dientes de ajo
    2
  • de vino de Oporto
    10 g
  • de miel
    50 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra recién molida
    2 pellizcos
Cordero y salsa de oporto y castañas
  • de costillar de cordero lechal entero
    1000 - 1200 g
  • de romero fresco
    4 ramitas
  • de cebolla en cuartos
    100 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de vino de Oporto
    100 g
  • de castañas secas peladas (puestas a remojo durante mínimo 24 h)
    50 g
  • de caldo de carne
    150 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra recién molida
    1 pellizco

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 495 kcal / 2070 kJ
Białko 34.75 g
Tłuszcz 31.73 g
Węglowodany 16.62 g
Błonnik 1.23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...