Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 120 - 150 g ui, in kwarten gesneden
- 1 tl paprika poeder
- 100 g groene paprika, in stukken gesneden
- 100 g rode paprika, in stukken gesneden
- 50 g extra vergine olijfolie
- 250 g groene asperges zonder het harde deel, in stukken van 2 à 3 cm gesneden
- 150 g verse champignons, in schijfjes
- 150 g rijpe tomaten, in stukken gesneden
- 1 snuifje saffraan draadjes
- ½ tl geel kleurstofpoeder
- 800 g water
- 2 bouillonblokjes (voor 0,5 l)
- 350 g fideuà korte holle pasta
- 50 g diepvriesdoperwten
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1343 kJ / 321 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 48.2 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Rabarber, gember en citroen risotto
Brak ocen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30 min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Brak ocen
Veenbes & rode biet koekjes
Brak ocen
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Brak ocen
Arabische kip met couscous
45min
Moussaka met linzen
2h 20min
Penne met mosselen
1 godz. 5 min