Trouxas de massa fresca com porco e vincotto

Trouxas de massa fresca com porco e vincotto

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
65 unidades

Składniki

  • cebola roxa
    100 g
  • maçã Granny Smith
    150 g
  • gengibre fresco ralado
    10 g
  • carne de porco picada
    500 g
  • molho de soja
    20 g
  • vinagre de arroz
    20 g
  • sal
    1 c. chá de
  • fécula de mandioca
    20 g
    20 g amido de milho
  • clara de ovo
    1
  • Azeite q.b. p/ untar
  • massa wonton
    350 g
    350 g massa fresca, cortada em quadrados (8,5x8,5 cm aprox.)
  • cebolinho picado
    10 g
  • água
    500 g
  • vincotto
    100 g

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 45 kcal / 0 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...