![Huevos benedictinos Huevos benedictinos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d9fab586-524b-4a17-8df4-874fa8f34d0e/Derivates/733078db-38be-4f85-b28c-46338d7d9060.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Espárragos al vapor
- 1500 g de agua
- 300 g de espárragos verdes
Montado de huevos benedictinos
- 4 rebanadas de pan brioche, ver receta
- mantequilla sin sal, la suficiente para tostar
- 200 g de salmón ahumado
- 4 huevos pochados, ver receta
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1598 kJ / 380.5 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 371.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Huevos en cazuela
35 Min
Salsa holandesa rápida
10 min
Huevos pochados
25 Min
Salsa holandesa
15 Min
Huevos árabes
15 Min
Lomo de cerdo envuelto en tocino y mantequilla bbq Al vacío TM6
1 Std. 45 Min
Ensalada César
15 Min
New York con salsa bernesa
45 godz.
Salsa holandesa TM6
15 Min
Filete Wellington
2h 10 min
Flor de calabaza rellenas de mousse de huitlacoche
6h
Salsa Bernesa TM6
20 Min