Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de cebolla morada, en rebanadas (aprox. 1 mm)
-
10
g de sal marina
lub 10 g de sal rosa del himalaya - 250 g de agua
- 30 g de jugo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 1.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Tinga de pollo TM6
30min
Nieve de frutos rojos
20min
Pollo con mole TM6
1h
Chilaquiles Rojos
25min
Carne deshebrada en cocción lenta
4h
Camarón caramelo
1h
Chilaquiles rojos
25min
Carlota de limón
5h
Café molido (100 g)
5min
Margarita de sandía y mango
5min
Nieve de frutas
10min