Cebolla fermentada TM6
TM6

Cebolla fermentada TM6

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 500 g de cebolla morada, en rebanadas (aprox. 1 mm)
  • 10 g de sal marina
    lub 10 g de sal rosa del himalaya
  • 250 g de agua
  • 30 g de jugo de limón

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
836 kJ / 200 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
47 g
Tłuszcz
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
9 g
Sód
1.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy