Urządzenia i Akcesoria
Cebolla fermentada TM6
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
1 porción
Składniki
-
500 g de cebolla morada en rebanadas (aprox. 1 mm)
-
10 g de sal rosa del himalaya10 g de sal marina
-
250 g de agua
-
30 g de jugo de limón
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
1.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
CONSERVAS
8 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Salsa roja
10 min
Esquites de chayote
25 min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 min
Helado de betabel y queso de cabra con galletas TM6
14 godz. 55 min
Pollo con mole
1 godz.
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Salsa verde cruda
5 min
Salsa verde cruda
5 min
Salsa roja de molcajete
10 min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 godz. 15 min
Nieve de frutas
10 min
Limonada - Demo - presentadores
10 min