Cebolla fermentada TM6

Cebolla fermentada TM6

5.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
1 porción

Składniki

  • 500 g de cebolla morada en rebanadas (aprox. 1 mm)
  • 10 g de sal marina
    10 g de sal rosa del himalaya
  • 250 g de agua
  • 30 g de jugo de limón

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1.2 mg
Białko 6 g
Kalorie 836 kJ / 200 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...