Urządzenia i Akcesoria
Cebolla fermentada TM6
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
1 porción
Składniki
-
500 g de cebolla morada en rebanadas (aprox. 1 mm)
-
10 g de sal rosa del himalaya10 g de sal marina
-
250 g de agua
-
30 g de jugo de limón
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
1.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
CONSERVAS
8 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Arroz con kimchi y verduras con huevo frito
50 Min
Frijoles de olla en cocción lenta
5 Std.
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 Min
Espuma para capuchino
10 Min
Frijoles negros
14 Std.
Raspado de tamarindo
20 Min
Frijoles de la olla
2 Std.
Salsa verde cruda
5 Min
Salsa verde cruda
5 Min
Tacos de lengua de res
8 Std. 15 Min
Salsa roja de molcajete
10 Min
Agua de jamaica
20 Min