![Sorbet framboise-girofle Sorbet framboise-girofle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/504C7562-1A87-4A48-AE34-187530F7FBE3/Derivates/157ebbe2af9dd3d4d8cf1efea86435518639511f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 130 g de sucre en poudre
- 3 clous de girofle
- 500 g de framboises fraîches
- Wartości odżywcze
- na 635 g
- Kalorie
- 2972 kJ / 711 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 165 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 16 g
Alternatywne przepisy
Glace mangue-Passion
12h
Glace pêche-fraise
15min
Sorbet banane et citron vert
10min
Sorbet poivron et fruits rouges
12h
Sorbet poire avec morceaux
12h
Sorbet mangue-Passion
12h
Sorbet fraise-coquelicot
10min
Glace mangue-Passion
12h
Sorbet express pêche, abricot et banane
3 godz. 15 min
Sorbet à la fraise
12h
Sorbet fraise-banane
5min
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3 godz. 15 min