Torta di albumi e cioccolato

Torta di albumi e cioccolato

4.6 331 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
10 fette

Składniki

  • 80 g di cioccolato al latte a pezzi
  • 120 g di mandorle pelate
  • 120 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 200 g di zucchero
  • 180 g di albumi (6 circa)
  • 120 g di burro fuso + q.b.
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 352 kcal / 1473 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...