Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di semola integrale di grano duro
- 50 g di farina tipo 00 + q.b.
- 140 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini rasi di sale
- formaggio fresco spalmabile tipo Quark o ricotta fresca, a piacere
- rucola, a piacere
- pomodori ciliegino tagliati a metà, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1134 kJ / 271 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 37.7 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Błonnik
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Farina di farro
10 min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Panini ai cereali con frittata alle zucchine e pomodori
6 godz.
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Buns integrali con burger di barbabietole
3 Std. 40 Min
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
1 godz. 10 min
Tigelle di kamut con bresaola e radicchio
1 godz.
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Muffin al farro e fondente
40 min
Crackers integrali al rosmarino
2h 40min
Farina d'avena
10 min
Biscotti rustici, farro cioccolato e cannella
40 min