Torta alle pesche

Torta alle pesche

4.3 61 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 fette

Składniki

  • 80 g di mandorle pelate
  • 220 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
  • 200 g zucchero
  • 50 g di latte
  • 4 uova
  • 200 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 5 pesche in scatola tagliate a metà
  • 10 mandorle
  • 2 cucchiai zucchero a velo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 7.7 g
Kalorie 1757 kJ / 420 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 41.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...