Urządzenia i Akcesoria
Torta alle pesche
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 fette
Składniki
-
80 g di mandorle pelate
-
220 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
-
200 g zucchero
-
50 g di latte
-
4 uova
-
200 g di farina tipo 00 + q.b.
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
-
5 pesche in scatola tagliate a metà
-
10 mandorle
-
2 cucchiai zucchero a velo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.7 g
Kalorie
1757 kJ /
420 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buon compleanno
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta pesche, cannella e menta
1 Std.
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Torta rustica di pere
2 Std.
Torta di ricotta e mele (10-12 mesi)
45 Min
Torta rovesciata alle pesche
1 Std. 5 Min
Torta al limone
55 Min
Torta fior d'arancia
50 Min
Torta semplice alle prugne
40 Min
Torta all'uva rossa
1 Std. 40 Min
Torta di limone e mandorle
1 Std. 20 Min
Plumcake alle mele
1 Std.
Torta di mele e nocciole
1 Std.