Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di mandorle pelate
- 220 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 200 g di zucchero
- 50 g di latte
- 4 uova
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 5 pesche in scatola tagliate a metà
- 10 mandorle
- 2 cucchiai di zucchero a velo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ciambella alle pesche
50min
Plumcake alle mele
1h
Torta sprint di albicocche
45min
Torta di carote
1h 10min
Muffin noci e mele renette
50min
Torta soffice al cioccolato e pere
1h 10min
Torta di nocciole
50min
Torta pesche, cannella e menta
1h
Torta rovesciata alle pesche
1h 5min
Torta stracciatella
50min
Torta di limone e mandorle
1 Std. 20 Min
Torta di mele e nocciole
1h