Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di fegatini di pollo (durelli e cuori) a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
- 50 g di vino bianco
- 900 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 20 g di burro
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2188 kJ / 523 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fegato alla veneziana
35 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10 min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Risotto con salsiccia e piselli
40 min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Spezzatino di guancia e ceci
3h 50 min
Trippa in bianco alla napoletana
1ωρ. 30 λεπτ.
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 Std.
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 Min
Trippa in umido
1h 10 min