Southern-Style Fried Chicken & Sweetcorn
TM5 TM6

Southern-Style Fried Chicken & Sweetcorn

3.5 (40 ocen)

Składniki

  • 300 g plain flour
  • 25 g cornflour
  • 20 g baking powder
  • 5 g fine sea salt, plus 1 pinch
  • 15 g paprika
  • 200 g buttermilk
  • 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 120 g onions, quartered
  • 400 g fresh sweetcorn kernels
  • 50 g unsalted butter, diced
  • 100 g water
  • ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
  • 600 g chicken thighs, skinless, boneless
  • 500 g vegetable oil
  • 1 pinch ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1979 kJ / 473 kcal
Białko
13.5 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
35.8 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy