Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů cibule, napůl
- 250 gramů brambor, na čtvrtky
- 30 gramů másla
- 200 - 300 gramů kopřiv, mladých, listů, přelitých horkou vodou a nahrubo nasekaných
- 700 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, masové, domácí
lub 1 kostka masového bujónu - 2 špetky soli, dle chuti
- 1 špetka pepře, černého, mletého, dle chuti
- 100 gramů smetany
- 1 - 2 polévkové lžíce pažitky, nebo jarní cibulky, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 647 kJ / 154 kcal
- Białko
- 2.38 g
- Węglowodany
- 15.2 g
- Tłuszcz
- 9.43 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kedlubnová polévka
35 Min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min
Chlebová polévka
25 min
Polévka červená z řepy
35 Min
Pórkový krém
40min
Polévka z červené řepy
40min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Cuketový krém s modrým sýrem
25 min
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40min
Jáhlová polévka se zeleninou
35 Min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Cuketová krémová polévka
25 min