Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 žampiónů velkých
- sůl
- mletý černý pepř
- 150 gramů kysaného zelí, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů olivového oleje
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 2 vejce
- 100 gramů ementálu, nastrouhaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1170 kJ / 280 kcal
- Białko
- 13.9 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 23.7 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1 Std. 10 Min
Ruský salát z červené řepy
1 Std. 10 Min
Zabijačková černá polévka
35p
Zelné knedlíky
36 Min
Zelný salát s bylinkami
10p
Krůtí závitky
1hod. 45min
Zelný salát s křenem
10p
Rybí polévka se zeleninou
30p
Salát z červeného zelí s kuřetem
40p
Dort s vaječným likérem
13h 15min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5p
Plněné půlky brambor zapečené se sýrem
1óra