Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 žampiónů velkých
- sůl
- mletý černý pepř
- 150 gramů kysaného zelí, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů olivového oleje
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 2 vejce
- 100 gramů ementálu, nastrouhaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1170 kJ / 280 kcal
- Białko
- 13.9 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 23.7 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zabijačková černá polévka
35 Min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 Min
Vejce se žampiónovou náplní
40 Min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45 Min
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3h 30min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 Min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25 Min
Guláš palermo s gnocchi
1 Std. 25 Min
Kuře alla cacciatora
50 Min
Houbový Stroganoff
30 Min
Žampiónová omáčka s Nivou
20 Min
Vepřové maso s houbami na víně
1 Std. 50 Min