Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů sušené cizrny
- 500 gramů vody, plus na namáčení cizrny
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - ½ čajové lžičky pepře, mletého
- 1 cibule, napůl
- 4 stroužky česneku
- 100 gramů olivového oleje
- 250 gramů čerstvých hub, např. lišek, žampionů (na kousky)
- ½ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1793 kJ / 428 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 13.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15min
Fazole po bretaňsku
35min
Chai sirup
35min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1h
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50min
Veganský nářez na způsob sýra
6h 40min
Šťavnatý vídeňský guláš
1h
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25 min
Placičky ze zelené čočky
1h 15min
Špaldová kávová kaše
10 min
Čočkovo-dýňový guláš
1h
Lilkové ragú s cizrnou
45 min