Wersje kompatybilne
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů šalotky, napůl
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů másla
- 200 gramů brambor, oloupaných, na kousky
- 150 gramů ředkvičkových listů (ze 3 svazků), na kousky
- 750 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 600 gramů červených ředkviček (3 svazky)
- 150 gramů zakysané smetany, 12 % tuku
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 739 kJ / 176.5 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kedlubnová polévka
35 min
Křenová polévka s bramborami
30 min
Žampiónová krémová polévka
20min
Polévka z mladých kopřiv
25 min
Pórkový krém
40 min
Polévka z ředkvičkových listů
40 min
Polévka z červené řepy
40 min
Hrachová krémová polévka
25 min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45 min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1h 10 min
Cuketová krémová polévka
25 min
Krémová květáková polévka
30 min