Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 雪菜, 洗淨、瀝乾水份,切段
- 2 ¼ 茶匙 鹽
- 10 克 新鮮紅辣椒, 切段
- 10 克 油
- 50 克 毛豆
- 100 克 筊白筍, 切小丁
- ¼ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 2 茶匙 味醂
- 1 大匙 日式醬油
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 795 kJ / 189 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 14.4 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Błonnik
- 5.6 g