Urządzenia i Akcesoria
Gluten free scones
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
blanched almonds80 g
-
rice flour (see Tips)140 g
-
potato starch80 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting40 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve80 g
-
egg yolk1
-
full cream milk plus extra for glazing100 g
-
jam to serve
-
double cream to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
169.6 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1214.1 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Custard
10 min
Buttercream icing
10 min
Rice crackers
55 min
Berry and red wine trifle
4 godz. 50 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Chunky choc nut brownie
35 min
Coconut coffee crunch
24 godz. 20 min
Gluten free pasta
50 min
Gluten free shortbread
1 godz. 20 min
Gluten free birthday sponge cake
1 godz. 10 min
Basic bread
1 godz. 35 min