Butterfly cakes

Butterfly cakes

3.7 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions

Składniki

  • eggs
    2
  • honey
    140 g
  • natural vanilla extract
    1 tbsp
  • buttermilk
    190 g
  • extra virgin coconut oil softened
    120 g
  • self-raising flour
    250 g
  • pouring (whipping) cream to serve (see Tips)
    150 g
  • jam of choice, to serve (see Tips)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 182 mg
Białko 4.4 g
Kalorie 1119.9 kJ / 266.7 kcal
Tłuszcz 15.9 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 12.7 g
Węglowodany 27.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...