Butterfly cakes
TM6 TM5 TM31

Butterfly cakes

3.7 (23 oceny)

Składniki

  • 2 eggs
  • 140 g honey
  • 1 tbsp natural vanilla extract
  • 190 g buttermilk
  • 120 g extra virgin coconut oil, softened
  • 250 g self-raising flour
  • 150 g pouring (whipping) cream, to serve (see Tips)
  • jam of choice, to serve (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1119.9 kJ / 266.7 kcal
Białko
4.4 g
Węglowodany
27.1 g
Tłuszcz
15.9 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Błonnik
0.8 g
Sód
182 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy