Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Beetroot Cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
10 slices
Składniki
Sponge
-
beetroot raw, peeled, cut in pieces (see tip)250 g
-
dark chocolate small pieces or callets250 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
self-raising flour100 g
-
ground almonds50 g
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
baking powder½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
large eggs2
Icing
-
vanilla sugar80 g
-
cream cheese200 g
-
dark chocolate roughly chopped, for garnishing50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
7.5 g
Kalorie
2299 kJ /
549 kcal
Tłuszcz
35.9 g
Węglowodany
48.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Courgette and Cocoa Cake
24h
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2h 45min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Raspberry and Coconut Cake
1h 50min
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Courgette and Pine Nut Cake
50min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50min
Apple Crumble Cake
1h 10min