Chocolate Beetroot Cake
TM6 TM5

Chocolate Beetroot Cake

4.7 (106 ocen)

Składniki

Sponge

  • 250 g beetroot, raw, peeled, cut in pieces (see tip)
  • 250 g dark chocolate, small pieces or callets
  • 200 g light brown muscovado sugar
  • 100 g self-raising flour
  • 50 g ground almonds
  • 100 g sunflower oil, plus extra for greasing
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • ½ tsp baking powder
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 large eggs

Icing

  • 80 g vanilla sugar
  • 200 g cream cheese
  • 50 g dark chocolate, roughly chopped, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
2299 kJ / 549 kcal
Białko
7.5 g
Węglowodany
48.9 g
Tłuszcz
35.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy