Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Sponge Cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 slices
Składniki
-
oil for greasing
-
millet (see tip)100 g
-
white short grain rice (see tip)150 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
medium eggs5
-
caster sugar200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
78.3 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
882.4 kJ /
210.9 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Orange and Coconut Cake
2 godz. 40 min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 min
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35 min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 godz. 15 min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 godz. 45 min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1 godz.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Gluten-free Chocolate Brownies
1 godz.
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 godz.
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1 godz.
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 godz.