Gluten-free Sponge Cake

Gluten-free Sponge Cake

4.3 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 slices

Składniki

  • oil for greasing
  • millet (see tip)
    100 g
  • white short grain rice (see tip)
    150 g
  • gluten-free baking powder
    1 tsp
  • medium eggs
    5
  • caster sugar
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 slice

Sód 78.3 mg
Białko 5.7 g
Kalorie 882.4 kJ / 210.9 kcal
Tłuszcz 3.3 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 39.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...