Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beslag
- gezouten boter, zacht, om in te vetten
- 250 g suiker
- 250 g gezouten boter, zacht
- 250 g zelfrijzende bloem
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 1 snuifje zeezout
Fruitstoofpot en afwerking
- 4 perziken, gehalveerd, steen verwijderd
- 4 pruimen, gehalveerd, steen verwijderd
- 60 g suiker
- 20 g appelsap, alle soorten
- 200 g slagroom (ong. 48% vet)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 158 g
- Tłuszcz
- 75 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min
Moussaka met linzen
2h 20min
Bessenjamtaart
2 godz. 35 min
Chocoladehazelnootpasta
45 min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Brak ocen
Havertaart
Brak ocen
Gestoomde citroencake
2h 20min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Kruimeldeeg
5min