Tarta de Pascua de coco y chocolate

Tarta de Pascua de coco y chocolate

4.4 33 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
8 raciones

Składniki

Bizcocho de coco y relleno
  • de mantequilla para engrasar el molde
    1 trozo
  • de harina de repostería
    140 g
  • de coco rallado
    50 g
  • de levadura química en polvo
    1 sobre
  • de sal
    1 pellizco
  • huevos
    4
  • de azúcar
    100 g
  • de yogur de coco
    120 g
  • de aceite de girasol
    100 g
  • de mermelada de albaricoque
    150 g
Cobertura de chocolate y decoración
  • de aceite de girasol
    50 g
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos pequeños
    300 g
  • de coco rallado
    50 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 643 kcal / 2689 kJ
Białko 9.89 g
Tłuszcz 39.37 g
Węglowodany 62.36 g
Błonnik 3.29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...