Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de coco y relleno
- 1 trozo de mantequilla para engrasar el molde
- 140 g de harina de repostería
- 50 g de coco rallado
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 100 g de azúcar
- 120 g de yogur de coco
- 100 g de aceite de girasol
- 150 g de mermelada de albaricoque
Cobertura de chocolate y decoración
- 50 g de aceite de girasol
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos pequeños
- 50 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2689 kJ / 643 kcal
- Białko
- 9.89 g
- Węglowodany
- 62.36 g
- Tłuszcz
- 39.37 g
- Błonnik
- 3.29 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13h
Tarta Sacher
3h
Charlota de albaricoques con crema de limón
13h
Tarta de primavera
10h
Coca de hojaldre con crema catalana y gelatina de moscatel (Cataluña)
3 Std. 50 Min
Pastel crujiente de manzana
1h 15min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9 Std. 30 Min
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2 godz. 30 min
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Coca de Llavaneres
1h
Cheesecake de frambuesas
3h 25 min
Brazo de gitano
3h