Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de coco y relleno
- 1 trozo de mantequilla para engrasar el molde
- 140 g de harina de repostería
- 50 g de coco rallado
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 100 g de azúcar
- 120 g de yogur de coco
- 100 g de aceite de girasol
- 150 g de mermelada de albaricoque
Cobertura de chocolate y decoración
- 50 g de aceite de girasol
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos pequeños
- 50 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2689 kJ / 643 kcal
- Białko
- 9.89 g
- Węglowodany
- 62.36 g
- Tłuszcz
- 39.37 g
- Błonnik
- 3.29 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5h 30min
Tronco de Navidad
8h 30min
Tarta Sacher
3 Std.
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Tarta de Pascua de zanahoria y tres chocolates al aceite de oliva virgen extra
3h 20min
Tarta versátil para celebrar
4 Std.
Nata de trufa
8h 15min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Bizcocho de coco
45min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h