Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Azúcar glas
- 50 g de azúcar
Pastas
- 100 g de azúcar
- 8 tiras de piel de naranja (sin nada de parte blanca)
- 250 g de almendra molida
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 huevo
- 25 g de agua de azahar
- 150 g de granillo de almendra cruda
- 8 ciruelas pasas sin hueso (cortadas por la mitad)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 789 kJ / 188 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry de cerdo y arroz blanco al vapor - India
40 min
Schiacciata de remolacha con salmón ahumado
2j 15 menit
Povitica
3u. 30min
Ensalada de sepietas y patata
1h
Galette des Rois con franchipán de chocolate
1h 20 min
Panecillos integrales con nueces y muesli
40 min
Pan relleno de queso (Khachapuri) - Georgia
30 min
Cerdo agridulce y arroz blanco al vapor - China
40 min
Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo
1 Std. 40 Min
Lassi de mango y cúrcuma - India
5min
Licor de chocolate y café
50 min
Kringle Estonia
1 Std. 40 Min