![Pollo alla cacciatora Pollo alla cacciatora](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/688087A1-F11B-4AF7-88BF-4B72DED55F17/Derivates/65588626-8228-4BD1-B47D-0FA71AFC1853.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de aceite de oliva
- 6 de piernas y muslos de pollo, con piel, salpimentados
- 250 g de cebolla
- 170 g de zanahoria
- 2 dientes de ajo
- 75 g de apio
- 250 g de vino tinto
- 800 g de jitomate en lata, sin piel, con todo y el líquido
- 1 cditas de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1886 kJ / 449 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Carne de res a la jardinera
40 Min
Entomatado de cerdo
1 Std.
Cacerola de pollo
30min
Pollo en chile mulato
30min
Estofado de res
1hod. 40min
Estofado de pollo con chorizo y garbanzo
40 Min
Carnitas de cerdo borrachas
1 Std.
Pollo a la cazadora
40 Min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Pollo en salsa de vino tinto con champiñones
45min
Carne Guisada del Sur de Texas
1 godz. 20 min