Saltimbocca a la romana

Saltimbocca a la romana

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones

Składniki

  • 8 filete de ternera cortados finos (de aprox. 80 g) salpimentados
  • 8 rebanadas de jamón serrano
  • 8 hojas de salvia fresca (lavadas y escurridas)
  • 120 g de vino blanco seco
  • 100 g de caldo de carne
    100 g de agua, con ½ de cubo de caldo de carne
  • 40 g de mantequilla en trozos
  • 20 g de harina
  • 1 pizca de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 38.64 g
Kalorie 1377 kJ / 330 kcal
Tłuszcz 17.82 g
Błonnik 0.18 g
Węglowodany 3.64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...