![Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™) Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3220944B-3869-40B8-ABF5-C97456D0167D/Derivates/8F161213-4C8C-4430-891A-14670970EC45.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de pepinillos, escurridos
- 10 g de cebollín, en trozos
- 10 g de alcaparras, escurridas
- 1 huevo duro, pelado
- 200 g de mayonesa
- 4 filetes de bacalao, frescos (aprox. 1.5- 3-5 cm de grosor)
- 4 pizca de sal
- 4 cdas de harina de trigo
- 2 cdas de aceite vegetal
-
hojuelas de sal, al gusto
lub flor de sal, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2329 kJ / 557 kcal
- Białko
- 25.4 g
- Węglowodany
- 9.4 g
- Tłuszcz
- 46.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 1063.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM5
2h 5min
Pan vegetariano con gravy
1h 20min
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
2hod. 20min
Ensalada César
15 min
Spaghetti con almejas y vino blanco
1 Std. 30 Min
Mermelada de cebolla y tocino
40 min
Ostiones Rockefeller
20 Min
Salsa Aurora (Bechamel con jitomate) TM6
15 min
Salsa pomodoro
40 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 godz. 50 min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 min