Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)

Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)

4.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 porciones

Składniki

  • 3 ramitas de perejil (hojas y parte del tallo)
  • 10 g de pepinillos escurridos
  • 10 g de cebollín en trozos
  • 10 g de alcaparras escurridas
  • 1 huevo duro pelado
  • 200 g de mayonesa
  • 4 filetes de bacalao, frescos (aprox. 1.5- 3-5 cm de grosor)
  • 4 pizca de sal
  • 4 cdas de harina de trigo
  • 2 cdas de aceite vegetal
  • hojuelas de sal al gusto
    flor de sal, al gusto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1063.9 mg
Białko 25.4 g
Kalorie 2329 kJ / 557 kcal
Tłuszcz 46.5 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Węglowodany 9.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...