Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de pepinillos, escurridos
- 10 g de cebollín, en trozos
- 10 g de alcaparras, escurridas
- 1 huevo duro, pelado
- 200 g de mayonesa
- 4 filetes de bacalao, frescos (aprox. 1.5- 3-5 cm de grosor)
- 4 pizca de sal
- 4 cdas de harina de trigo
- 2 cdas de aceite vegetal
-
hojuelas de sal, al gusto
lub flor de sal, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2329 kJ / 557 kcal
- Białko
- 25.4 g
- Węglowodany
- 9.4 g
- Tłuszcz
- 46.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 1063.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada César
15min
Salsa pesto
10min
Gua Bao (Panes rellenos de cerdo bbq)
13u.
Spaghetti con almejas y vino blanco
1h 30min
Sopa de cebolla TM6
55 min
Salsa holandesa
15min
Mermelada de cebolla y tocino
40 min
Jugo de carne, empanadas y chimichurri (Black Diamond)
2h
Ensalada César
10min
Salsa holandesa rápida
10min
Mayonesa de ajo negro
10min
Salsa holandesa TM6
15min