Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g de ternera, (cuete, entero)
- 120 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 600 g de vino blanco
- 1200 g de agua
- 30 g de apio
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 cdas de sal gruesa
- 250 g de aceite
- 1 huevo
- 1 cdita de vinagre
- 10 g de mostaza Dijon
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cdita de sal fina
- 220 g de atún en aceite, drenado
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 60 g de alcaparras, drenadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2680 kJ / 638 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 46 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Cerdo braseado con salsa BBQ
1h 30min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Mousse de chocolate
3h 20min
Vitello Tonnato
3h 25min
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5h 30min
Sabayón TM6
15min
Queso Parmesano rallado
5 min
Sabayón
15min
Sabayón
15min
Quiche de jamón serrano y jitomate
55 min
Concentrado de caldo de carne
45 Min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h