![Membrillos pochados con biscottis de almendra Membrillos pochados con biscottis de almendra](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/204474.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biscotti de almendra
- 3 huevos
- 80 g de azúcar morena
- 50 g de leche entera
- 100 g de harina de trigo, y un poco más para trabajar
- 250 g de harina de almendras
- 1 cdita polvo para hornear
- 100 g de almendras, crudas
Membrillos pochados
- 400 g de agua
- 250 g de vino de marsala, dulce
- 300 g de azúcar
- 6 de vainas de cardamomo, troceadas
- 4 rebanadas de cáscara de limón amarillo
- 4 rebanadas de ralladura de naranja
- 800 g de membrillos (aprox. 4), pelados, descorazonados y cortados en octavos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2627 kJ / 627 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 69 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mermelada de ciruela
15 dk
Ricotta de macadamia TM6
8sa 30 dk
Compota de manzana
20min
Mermelada de frambuesa
15 dk
Mermelada de frambuesa
55 dk
Membrillos al vapor con carquinyolis de harina de almendra
3j 50 menit
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Mermelada de fresas
1h 5 min
Mermelada de ciruelas
30 dk
Puré de manzana
20min
Compota de manzanas y peras
20min
Mermelada de chabacano y jengibre
1sa