Membrillos pochados con biscottis de almendra

Membrillos pochados con biscottis de almendra

4.0 1 rating
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 porciones

Składniki

Biscotti de almendra
  • 3 huevos
  • 80 g de azúcar morena
  • 50 g de leche entera
  • 100 g de harina de trigo y un poco más para trabajar
  • 250 g de harina de almendras
    250 g de avellana molida
  • 1 cdita polvo para hornear
  • 100 g de almendras, crudas
Membrillos pochados
  • 400 g de agua
  • 250 g de vino de marsala, dulce
  • 300 g de azúcar
  • 6 de vainas de cardamomo troceadas
  • 4 rebanadas de cáscara de limón amarillo
  • 4 rebanadas de ralladura de naranja
  • 800 g de membrillos (aprox. 4), pelados, descorazonados y cortados en octavos

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 14 g
Kalorie 2627 kJ / 627 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 12 g
Węglowodany 69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...