
Urządzenia i Akcesoria
蔬菜雜煮
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
昆布 沖洗乾淨、剪小段(約2公分)10 克
-
水800 克
-
日式醬油30 克
-
牛蒡 切滾刀200 克
-
蓮藕 切片100 克
-
熟竹筍 切塊100 克
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
新鮮香菇 切塊60 克
-
甜豌豆 去蒂頭、洗淨30 克
-
百頁結100 克
-
蒟蒻50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
140 kcal /
605 kJ
Białko
8.6 g
Tłuszcz
2.6 g
Węglowodany
22.2 g
Błonnik
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

素食家常菜
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan