Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per brodo di pollo
- 200 g di latte
- 450 g di petto di pollo senza pelle
- 1 cucchiaino di sale
- 3 peperoncini poblano, arrostiti, a listarelle
- 120 g di chicchi di mais, freschi
- 130 g di cipolla bianca, a listarelle
- 200 g di panna acida
- Wartości odżywcze
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 937 kJ / 223 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Zuppa di pollo e cavolfiori
40 Min
Zuppa di pollo e mandorle
45 Min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min
Brodetto alla triestina
1 Std.
Veneziane mignon
2 Std. 30 Min
Frittelline all'aglio selvatico con crema alle erbe
40 Min
Bhaji alle cipolle
35 Min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40 Min
Carbonada
1 Std.
Zuppa gitana
1 Std.
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1 Std. 30 Min