
Urządzenia i Akcesoria
Saltimbocca a la romana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones
Składniki
-
filetes de ternera (babilla o tapa) cortados finos (de aprox. 80 g) salpimentados8
-
de jamón serrano8 lonchas
-
hojas de salvia fresca (lavadas y escurridas)8
-
de vino blanco seco120 g
-
de caldo de carne100 g
-
de mantequilla en trozos40 g
-
de harina20 g
-
de pimienta molida1 pellizco
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
330 kcal /
1377 kJ
Białko
38.64 g
Tłuszcz
17.82 g
Węglowodany
3.64 g
Błonnik
0.18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocina italiana
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania