Saltimbocca a la romana

Saltimbocca a la romana

4.1 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • filetes de ternera (babilla o tapa) cortados finos (de aprox. 80 g) salpimentados
    8
  • de jamón serrano
    8 lonchas
  • hojas de salvia fresca (lavadas y escurridas)
    8
  • de vino blanco seco
    120 g
  • de caldo de carne
    100 g
    100 g de agua, con ¼ de pastilla de caldo de carne
  • de mantequilla en trozos
    40 g
  • de harina
    20 g
  • de pimienta molida
    1 pellizco

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 330 kcal / 1377 kJ
Białko 38.64 g
Tłuszcz 17.82 g
Węglowodany 3.64 g
Błonnik 0.18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...