Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano en trozos (3 cm)
-
50
g de queso pecorino en trozos (3 cm)
lub 50 g de queso manchego en trozos (3 cm) - 125 g de mozzarella fresca cortada por la mitad (1 bola)
- 50 g de queso roquefort
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 20 rebanadas de baguette cortadas finas (1 cm)
- 4 tomates secos en aceite cortados en tiras finas (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 370 kJ / 88 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galets a la borgoñona
30min
Bruschetta de pollo y rúcula
40min
Crostini con tomate y mozzarella
25 Min
Pappardelle con rúcula y requesón
1 Std.
Patatas duquesa
1 Std. 30 Min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 Std. 20 Min
Crostini con champiñones y queso fontina
35min
Bruschetta de aceitunas
5 Min
Tartaletas de manzana y gorgonzola
45min
Panzerotti a la romana
1 Std.
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45min