Filés de Rodovalho com legumes

Filés de Rodovalho com legumes

4.5 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porções

Składniki

  • azeite de oliva extra virgem
    80 g
  • sal
    ¾ c. chá de
  • pimenta do reino preta em pó
    ½ c. chá de
  • limões sicilianos, preferencialmente orgânicos raspas e suco
    1 - 2
  • filés de rodovalho (120-200 g cada)
    4
    4 filés de peixe branco, (qualquer tipo de peixe branco)
  • mix de vegetais (ex.: cenouras, abobrinhas, talos de salsão, nabos), cortados em pedaços conforme necessário
    200 g
  • salsa lisa só as folhas
    6 pés de
  • água
    500 g
  • batata descascada, cortada em fatias (3 mm)
    400 g

Wartości odżywcze na 1 porção

Kalorie 404 kcal / 1693 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...