Urządzenia i Akcesoria
Pan brioche allo yogurt
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
10 porzioni
Składniki
-
130 g di latte
-
110 g di yogurt naturale non dolcificato
-
50 g di miele
-
20 g di lievito di birra fresco
-
250 g di farina manitoba
-
280 g di farina tipo 00 + q.b.
-
20 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
2 uova medie
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
9 g
Kalorie
1058 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pan Brioche
8h
Brioche morbide molisane
7h
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Nodini mediterranei
3h 50min
Pan brioche integrale
21h 45min
Pane in cassetta allo yogurt (10-12 mesi)
3h 45min
Panini allo yogurt al mirtillo
3h 30min
Pane alla birra
4h 55min
Pancarrè
5h
Pane integrale in cassetta
4h
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Fette biscottate
5h 50min