Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g di latte
- 110 g di yogurt naturale non dolcificato
- 50 g di miele
- 20 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 280 g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1058 kJ / 253 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Pane integrale in cassetta
4h
Pan brioche integrale
21h 45min
Pan brioche integrale
21h 45min
Pan Brioche
8 Std.
Pane di segale
3h 20min
Pane dolce alla frutta
2h 55min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2 Std. 30 Min
Pancarrè
5klst
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min