Urządzenia i Akcesoria
Pan brioche allo yogurt
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
10 porzioni
Składniki
-
130 g di latte
-
110 g di yogurt naturale non dolcificato
-
50 g di miele
-
20 g di lievito di birra fresco
-
250 g di farina manitoba
-
280 g di farina tipo 00 + q.b.
-
20 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
2 uova medie
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
9 g
Kalorie
1058 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Veneziane
2 godz. 40 min
Pan brioche integrale
21 godz. 45 min
Pan Brioche
8 godz.
Pane rustico ai semi
1 godz. 30 min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 godz. 10 min
Pane dolce alla frutta
2 godz. 55 min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Pancarrè
5 godz.
Pagnotta di farro e semi di zucca
4 godz.
Brioche morbide molisane
7 godz.
Fette biscottate
5 godz. 50 min