Terrinas de foie trufado

Terrinas de foie trufado

5.0 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 74 godz.
6 raciones

Składniki

  • 1 foie gras de pato crudo fresco (500-600 g) frío
  • ½ trufa negra fresca (aprox. 10 g)
  • 2 cucharaditas de armañac
  • 2 cucharaditas de vino dulce
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 cucharaditas de pimientas variadas recién molidas
  • 800 g de agua
  • 300 g de cubitos de hielo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 9.17 g
Kalorie 1717 kJ / 411 kcal
Tłuszcz 40.33 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 2.75 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...