Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di latte intero fresco
- 160 g di zucchero grezzo di canna
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
-
½
cucchiaino di fior di sale
lub ½ cucchiaio di sale grosso
- Wartości odżywcze
- na 100 grammi
- Kalorie
- 1414 kJ / 338 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 44.5 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Caramello liquido
35 min
Salsa al caramello
35 min
Semifreddo al caramello salato
11 Std.
Gelato al caramello salato (TM6)
14h
Caramello salato
1h
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15min
Caramelle mou
1h 15min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min
Tortini al caramello
1h
Burro di arachidi
20min
Cheesecake alla salsa mou
4 Std. 50 Min