Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di latte intero fresco
- 160 g di zucchero grezzo di canna
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
-
½
cucchiaino di fior di sale
lub ½ cucchiaio di sale grosso
- Wartości odżywcze
- na 100 grammi
- Kalorie
- 1414 kJ / 338 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 44.5 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema al burro al cacao
10 min
Salsa al caramello
35 Min
Glassa al burro
10 min
Mousse al caramello salato
5 godz. 30 min
Cheesecake alle arachidi salate
3 Std. 30 Min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Lemon meringue pie
3 Std.
Crema spalmabile ai pistacchi
40min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3 Std. 15 Min
Caramello salato
1h
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min