Urządzenia i Akcesoria
Potatoes with Chorizo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 portions
Składniki
-
olive oil1 tbsp
-
red onion quartered2 oz
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chili seeds removed (optional), to taste1 - 2
-
cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
diced tomatoes (approx. 28 oz)1 can
-
sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
Yukon gold potatoes peeled and cubed (1 in.)28 - 30 oz
-
chorizo sausages thinly sliced (¼ in.)16 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
828 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Deviled Eggs
20 min
Cauliflower Potato Salad
1 godz. 30 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Chicken Skewers with Peanut Dipping Sauce
45 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Pork Gyros with Tzatziki
15 min
Mini Frittatas
35 min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1 godz. 10 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min