Urządzenia i Akcesoria
Potatoes with Chorizo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 portions
Składniki
-
olive oil1 tbsp
-
red onion quartered2 oz
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chili seeds removed (optional), to taste1 - 2
-
cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
diced tomatoes (approx. 28 oz)1 can
-
sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
Yukon gold potatoes peeled and cubed (1 in.)28 - 30 oz
-
chorizo sausages thinly sliced (¼ in.)16 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
828 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Caramel Flan (No-Bake)
3 godz. 15 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Chicken Enchiladas
40 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min