時蔬芙蓉蛋
TM31 TM5 TM6

時蔬芙蓉蛋

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 120 克 紅蘿蔔, 去皮、切塊
  • 15 克 油
  • 200 克 高湯
  • 6 顆 蛋, 稍微打散
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 2 大匙 味醂
  • 1 茶匙 醬油
  • 500 克 水
  • 50 克 杏鮑菇, 切薄片
  • 50 克 豌豆

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
701 kJ / 167 kcal
Białko
10.2 g
Węglowodany
6.1 g
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy