時蔬芙蓉蛋

時蔬芙蓉蛋

5.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 紅蘿蔔 去皮、切塊
    120 克
  • 15 克
  • 高湯
    200 克
  • 稍微打散
    6 顆
  • ¼ 茶匙
  • 味醂
    2 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 500 克
  • 杏鮑菇 切薄片
    50 克
  • 豌豆
    50 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 167 kcal / 701 kJ
Białko 10.2 g
Tłuszcz 11.4 g
Węglowodany 6.1 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...