
Urządzenia i Akcesoria
時蔬芙蓉蛋
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
紅蘿蔔 去皮、切塊120 克
-
油15 克
-
高湯200 克
-
蛋 稍微打散6 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
味醂2 大匙
-
醬油1 茶匙
-
水500 克
-
杏鮑菇 切薄片50 克
-
豌豆50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
167 kcal /
701 kJ
Białko
10.2 g
Tłuszcz
11.4 g
Węglowodany
6.1 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan