Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos

Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos

3.8 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 raciones

Składniki

  • 4 - 5 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 4 - 5 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
  • 25 g de piñones
  • 1 cucharadita zumo de limón
  • 25 g de vino blanco seco
  • 100 g de solomillo de ternera en filetes muy finos (carpaccio)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 11.85 g
Kalorie 583 kJ / 139 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 1.06 g
Węglowodany 0.43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...