Wersje kompatybilne
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 - 5 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 25 g de piñones
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 25 g de vino blanco seco
- 100 g de solomillo de ternera en filetes muy finos (carpaccio)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Białko
- 11.85 g
- Węglowodany
- 0.43 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.06 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30 min
Huevos poché con beicon y piquillos
35 min
Salsa holandesa
15min
Risotto de fresas
30 min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones
5 Min
Hamburguesas de steak tartar para dos
10min
Ensalada templada de lentejas con langostinos y aliño de kiwi
10min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Bisque de bogavante
50min
Crema de espárragos blancos
25 min
Steak tartare
30 min
Huevos Benedict
30 min