Wersje kompatybilne
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 - 5 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 25 g de piñones
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 25 g de vino blanco seco
- 100 g de solomillo de ternera en filetes muy finos (carpaccio)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Białko
- 11.85 g
- Węglowodany
- 0.43 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.06 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dorada a la sal
35 Min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones
5 min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1h 15 min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2h 30 min
Tiradito de lubina
15min
Lubina a la cantonesa - China
25 min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Asado de frutos secos
30min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1h 40min
Steak tartare
30min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30min