Sopa de arroz y garbanzos

Sopa de arroz y garbanzos

3.1 87 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 80 g de cebolla
  • 8 tomates cherry cortados por la mitad
  • 60 g de aceite de oliva
  • 1 pellizco de azúcar
  • 1200 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • 320 g de arroz de grano largo
  • 1 hoja de laurel seca
  • 250 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
  • 1 pellizco de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 6.7 g
Kalorie 1338 kJ / 320 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Błonnik 3.3 g
Węglowodany 51.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...