Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate maduro cortado en cuartos
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de pimiento verde cortado en tiras
- 70 g de pimiento rojo cortado en tiras
- 380 g de agua
- 150 g de pasta corta seca (tipo coditos)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1867 kJ / 447 kcal
- Białko
- 15.67 g
- Węglowodany
- 54.7 g
- Tłuszcz
- 18.36 g
- Błonnik
- 14.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Alubias con tomate y cúrcuma
30min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45min
Garbanzos con fideos y mejillones
20 Min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Garbanzos con arroz
35min
Lentejas con arroz
40min
Fideuá de verduras
40min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Pasta con judías blancas
40min
Sopa de arroz y garbanzos
30min
Judías blancas a la toscana
35min