Farfalle a los cuatro quesos

Farfalle a los cuatro quesos

4.1 134 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 50 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
  • 50 g de queso gorgonzola
  • 50 g de queso fontina en trozos (2-3 cm)
    50 g de queso emmental, en trozos (2-3 cm)
  • 50 g de queso gruyère en trozos (2-3 cm)
    50 g de queso taleggio, en trozos (2-3 cm)
  • 50 g de leche
  • 50 g de mantequilla
  • 320 g de pasta corta seca tipo farfalle
  • 1 cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 22.78 g
Kalorie 2353 kJ / 563 kcal
Tłuszcz 26.94 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 57.34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...