Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
- 50 g de queso gorgonzola
-
50
g de queso fontina en trozos (2-3 cm)
lub 50 g de queso emmental en trozos (2-3 cm) -
50
g de queso gruyère en trozos (2-3 cm)
lub 50 g de queso taleggio en trozos (2-3 cm) - 50 g de leche
- 50 g de mantequilla
- 320 g de pasta corta seca tipo farfalle
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2353 kJ / 563 kcal
- Białko
- 22.78 g
- Węglowodany
- 57.34 g
- Tłuszcz
- 26.94 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Macarrones con salsa de setas
20 Min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 Min
Macarrones al estilo americano (Mac 'n' Cheese)
30min
Ñoquis fritos con salsa de cheddar
1 Std. 30 Min
Tagliatelle con salsa de queso y espárragos
2h 45min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 Std. 20 Min
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1 Std.
Risotto cuatro quesos
25 Min
Tortiglioni con salchichas y setas
35min
Risotto affumicato
30min
Salsa de queso cheddar
10 Min
Risotto de parmesano y tomates secos
35min