Berenjenas y calabacines marinados

Berenjenas y calabacines marinados

4.2 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 raciones

Składniki

  • de agua
    300 g
  • de berenjena en rodajas de 1 cm
    250 g
  • de calabacín en rodajas de 1 cm
    250 g
  • chiles rojos frescos sin semillas (peperoncino)
    1 - 2
  • dientes de ajo
    2
  • de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
    12 - 14 ramitas
  • de salvia fresca limpias y secas
    6 hojas
  • de orégano seco
    1 cucharadita rasa
  • de aceite de oliva virgen extra
    60 g
  • de vinagre de sidra
    20 g
  • de sal
    2 pellizcos
  • de hierbabuena fresca (solo las hojas, limpias, secas y picadas)
    1 - 2 ramitas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 110 kcal / 460 kJ
Białko 1.4 g
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 2.8 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...