Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 300 g de harina
- 3 huevos
- 10 g de aceite de oliva
Relleno
- 100 g de queso parmesano en trozos (3 cm)
- 250 g de mozzarella en trozos (escurrida)
- 250 g de requesón (bien escurrido)
- 2 huevos
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
Bechamel
- 500 g de leche entera
- 50 g de harina
- 20 g de mantequilla
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Preparación
- harina para espolvorear
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 1 cucharada de sal
- 150 - 200 g de jamón cocido en lonchas (10x12 cm)
- 10 g de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2630 kJ / 628 kcal
- Białko
- 35.6 g
- Węglowodany
- 49.2 g
- Tłuszcz
- 33.6 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartaletas de queso soufflé
35min
Risotto
30min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 Min
Saltimbocca a la romana
30min
Quiche 4 quesos
1 Std. 15 Min
Panzerotti a la romana
1 Std.
Risotto cuatro quesos
25 Min
Lasaña de ternera y queso manchego (sin tomate)
1 Std. 50 Min
Risotto al limón
25 Min
Risotto affumicato
30min
Farfalle a los cuatro quesos
25 Min
Pizza cuatro quesos
1 Std. 30 Min