Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de fuet sin piel cortado en rodajas
- 50 g de queso manchego
- 250 g de agua
- 100 g de ramilletes de brócoli
- 1 pellizco de sal
- 3 huevos
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 50 g de leche
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 cucharadas de queso parmesano rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 900 kJ / 215 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 12.2 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Buñuelos de calabacín, queso feta y menta
40min
Pasteles de brócoli y beicon
45 min
Cake de tomates secos, gorgonzola y beicon
2h 30min
Magdalenas de queso
30 min
Pappardelle de calabaza con pesto de avellanas y brócoli
20 min
Flanes de queso de cabra con puerros y salsa de yogur
45 min
Cebollas rellenas de beicon y queso
1 godz. 15 min
Cake salado con aceitunas, queso y jamón (sin gluten)
1h 30min
Caramelos de verdura y queso
1 Std.
Crumble de brócoli, pollo y almendras
35 min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15 Min
Frittata de espárragos y champiñones
40min