Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 20 g di salvia fresca, le foglie lavate e asciugate
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 500 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 301 kJ / 72 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Sale aromatizzato ai funghi porcini
10min
Dado vegetale
1h
Confettura di fragole classica
1h 5min
Caramelle gommose alla liquirizia
7h 20 min
Confettura di pesche
1 godz. 20 min
Confettura di prugne
45 min
Confettura di fragole
1 godz. 10 min
Conserva di pomodoro classica
7h 20 min
Sali aromatizzati
4h 45min
Tris di sale aromatico
30 min
Confettura di fichi
1h
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h